Unieke schaalmodellen & bouwpakketten!

Draai brug , Schaal 1;32 (spoor 1) met bedieningshuis en remming werk, uitgebreide bouw omschrijving.


€ 556,60

Bouwpakket, ongelakt mdf, met bouwbeschrijving. Simpel in elkaar te zetten en te verlijmen met houtlijm. Afmetingen L=60 B=43cm Toepassings gebied, binnen huis


€ 79,00

Bouwpakket, Complete set trappen en bordessen voor 2 torens en toepassing bij de hefbrug. Prachtig detail en te installeren nadat de hefbrug compleet in elkaar staat. Bordessen worden geleverd in rooster structuur.


€ 295,00

Boogbrug Spoor H0, bouwpakket materiaal mdf. L= 45 cm B= 7,2 cm H= 15cm Met Nederlandse bouwbeschrijving. Prachtige detail in de bovenligger, eenvoudig te bouwen.


€ 29,00

Brug L= 15,3 cm B= 77,8 cm H=5,4 cm Materiaal Mdf schaal 1:87


€ 14,00

Boogbrug spoor H0 schaal 1:87 L=45 cm B= 7,2 cm H= 15,3 cm Materiaal mdf


€ 26,00

Boogbrug type 4, schaal 1:87 spoor H0 Materiaal Mdf H=15,3 cm L=45 cm B=7,2 cm


€ 29,00

Bouwpakket boogbrug met versterkt verband direct op het brugdek. Het brugdeel is 45 cm , hoogte 15,3 cm. B= 7,2 cm De schaal is 1:87 De landhoofden zijn exclusief van de levering. Het materiaal is MDF, inclusief bouw beschrijving. Dit is een nieuw ontwikkeld product


€ 26,00

Liggerbrug De schaal is 1:87. De ligger ( oprij) bruggen zijn 15,3 cm en de landhoofden zijn niet in de levering in begrepen. De liggerbruggen sluiten aan op alle ASP bruggen. Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving.


€ 19,00

Dubbelspoor tunnel ingang, bouwpakket in ongeverfd mdf. Geschikt voor bovenleiding


€ 25,00

Het brugdeel is Lengte =46,4 cm , breedte = 7,7 cm hoogte 10,5 cm. De schaal is H0 1:87 Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 26,00

De Tunnel doorrij hoogte is .. cm, De schaal is 1:87. .. cm breed en .. cm hoog, diep .. cm. Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving.


€ 20,00

schaal 1:24 Hoogte 660 mm, Breedte 210 mm, Diepte 400 mm. Bestaand pand in Amsterdam: Prins Hendrikkade 5. Pand met winkelruimte op straatnivo. Bouwpakket, ongelakt mdf, triplex en karton Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te klikken en/of lijmen. Raamkozijnen zijn van plakfolie voorzien, dus simpel op het raamhout te plakken zonder geklieder. Dan kompleet in de gevel zetten met wat lijm.Ramen liggen verdiept in de gevel. Het steenpatroon op de gevel is verdiept in het mdf gelaserd. Dak en zijwanden zijn te verwijderen NOG 2 EXEMPLAREN AANWEZIG !!


€ 219,40

schaal 1:24 Hoogte 660 mm, Breedte 210 mm, Diepte 400 mm. Bestaand pand in Amsterdam, Oudezijds Voorburgwal 115. Herenhuis met trapje aan de voorzijde. Bouwpakket ongelakt mdf, triplex en karton Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te klikken en/of lijmen. Het steenpatroon op de gevel is verdiept in het mdf gelaserd. Dak en zijwanden zijn te verwijderen Inclusief trappen en muurankers.


€ 290,30

Type holleklokgevel Schaal 1:24, diverse meubeltjes verkrijgbaar bij de poppenhuiswinkels. Bouwpakket . Ongelakt mdf en perspex. Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te lijmen. Afmetingen 25x33x32 cm Ramen liggen verdiept in de gevel. Het planken- en steenpatroon op de gevel is verdiept in het mdf gelaserd. Dak en verdiepingsvloer zijn te verwijderen Wij kunnen het ook voor u bouwen en spuiten in de door u gewenste kleuren. Neem dan svp contact met ons op.


€ 145,00

Type Bolleklokgevel Schaal 1:24, diverse meubeltjes verkrijgbaar bij de poppenhuiswinkels. Bouwpakket . Ongelakt mdf en perspex. Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te lijmen. Afmetingen 25x33x32 cm Ramen liggen verdiept in de gevel. Het planken- en steenpatroon op de gevel is verdiept in het mdf gelaserd. Dak en verdiepingsvloer zijn te verwijderen Wij kunnen het ook voor u bouwen en spuiten in de door u gewenste kleuren. Neem dan svp contact met ons op.


€ 145,00

Zaans poppenhuis schaal 1:24 Schaal 1:24, diverse meubeltjes verkrijgbaar bij de poppenhuiswinkels. Bouwpakket . Ongelakt mdf en perspex. Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te lijmen. Afmetingen 33x33x32 cm Ramen liggen verdiept in de gevel. Het planken- en steenpatroon op de gevel is verdiept in het mdf gelaserd. Dak en verdiepingsvloer zijn te verwijderen Wij kunnen het ook voor u bouwen en spuiten in de door u gewenste kleuren. Neem dan svp contact met ons op.


€ 145,00

Zaans poppenhuis schaal 1:24 Schaal 1:24, diverse meubeltjes verkrijgbaar bij de poppenhuiswinkels. Bouwpakket . Ongelakt mdf en perspex. Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te lijmen. Afmetingen 33x33x32 cm Ramen liggen verdiept in de gevel. Het planken- en steenpatroon op de gevel is verdiept in het mdf gelaserd. Dak en verdiepingsvloer zijn te verwijderen Wij kunnen het ook voor u bouwen en spuiten in de door u gewenste kleuren. Neem dan svp contact met ons op.


€ 145,00

Zaans poppenhuis schaal 1:24 Met duidelijke handleiding, eenvoudig te bouwen. Schaal 1:24, diverse meubeltjes verkrijgbaar bij de poppenhuiswinkels. Bouwpakket . Ongelakt mdf en perspex. Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te lijmen. Afmetingen 56x45x36 cm Ramen liggen verdiept in de gevel. Het planken- en steenpatroon op de gevel is verdiept in het mdf gelaserd. Dak en verdiepingsvloer zijn te verwijderen Wij kunnen het ook voor u bouwen en spuiten in de door u gewenste kleuren. Neem dan svp contact met ons op.


€ 145,00

De Arcade winkel kan met uw eigen naam op de ruiten gemaakt worden, zonder extra kosten. De afmetingen zijn .. cm breed .. cm hoog en .. cm diep. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 29,00

Dit bijgebouw van de brandweerkazerne is een nieuw door ons ontworpen bouwpakket. Afmetingen: Hoogte 30 cm, Breedte 32 cm en Lengte 50 cm. Materiaal MDF, speciaal karton dakpannen en ramen perspex. De deuren kunnen open en dicht en hebben messing scharnieren. U kunt het gebouw zelf de gewenste kleur geven. Onze bouwpakketten hebben een uitgebreide bouwbeschrijving. (Zonder auto's en zonder bedrading) Optie: wanneer u het hoofdgebouw en het bijgebouw van de brandweerkazerne samen besteld (in één keer) krijgt u honderd (100) Euro korting. Dus dan wordt het samen 700 Euro.


€ 418,90

Gedetailleerde voorgevel met een achterbouw(vloeren+wanden) van 7 cm. Ongelakt gelaserd mdf. Het baksteenpatrooon is verdiept dus blijft zichtbaar als u het pand verft. Ideaal om tegen de achterwand van uw baan te plaatsen. LET OP: De foto laat een voorbeeld van een compleet huis zien, maar voor de facade gaat het alleen om de voorgevel (dus zonder, vloeren trappen, etc.) Afmeting: lxbxh=70x165x500mm


€ 64,00

Hoofdgebouw, nieuw ontworpen bouwpakket. Afmetingen: hoogte 60 cm, breedte 32 cm, lengte 30 cm. Deuren kunnen open en dicht, hebben messing scharnieren. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:32 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De Nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids- graad is matig. Materiaal MDF, speciaal karton dakpannen en ramen perspex. Door uzelf in de gewenste kleuren te beschilderen. Onze bouwpakketten hebben een uitgebreide bouwbeschrijving. (Zonder auto's en zonder bedrading)


€ 529,50

Bouwpakket pakhuis groot 73 x 32 x 30 cm. Een mega pakhuis, zoals er in het verleden vele in de Rotterdamse havens stonden. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:32 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 233,09

Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het material is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:32 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig. Afm: breed 12, lengte 20 en hoogte 11,5 cm.


€ 89,00

Vakwerkhuisje in wit, is ook in bruin te bouwen. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:32 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 89,00

Bouwpakket boogbrug stijl 2 Bouwpakket boogbrug met versterkt verband direct op het brugdek. Het brugdeel is 93 cm , hoogte 35 cm. De schaal is 1:32. De landhoofden zijn exclusief van de levering. Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Dit is een nieuw ontwikkeld product op schaal 1;32


€ 120,00

Het brugdeel is 30 cm, De schaal is 1:32. De ligger ( oprij) bruggen zijn ieder 30 cm met 2 sporen . Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 60,00

De loopbruggen trappen en bordessen zijn als uitbreiding van het perron in te zetten en ook as loopbrug over 4 sporen toe te passen door de modulaire bouw. De schaal is 1:32. Lengte 57 cm, breed 7,5 cm Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving. Prijs 20,00 euro


€ 20,00

De loopbruggen trappen en bordessen zijn als uitbreiding van het perron in te zetten en ook as loopbrug over 2 sporen toe te passen door de modulaire bouw. Lengte 28,5 cm, breed 7,5 cm De schaal is 1:32. Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving. Prijs 15,00 euro


€ 15,00

Dubbele spoor- boogbrug, prima details van de profielen door het opzet systeem van de profiel flenzen. Hierdoor ontstaat een prachtig 3 d indruk. Levering exclusief landhoofden. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF , onbehandeld. De schaal is 1:32 ,spoor 1 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig. Afmetingen L=90 B=32 H=40 cm


€ 169,40

Bouwpakket boogbrug stijl 3 Bouwpakket, ongelakt mdf, met bouwbeschrijving. Simpel in elkaar te zetten en te verlijmen met houtlijm. profielen met versterkt verband direct op het brugdek. Het brugdeel is 93 cm , hoogte 35 cm. De schaal is 1:32. De landhoofden zijn exclusief van de levering. Dit is een nieuw ontwikkeld product Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het material is hoogwaardig MDF , onbehandeld. De schaal is 1:32 spoor 1 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 120,00

Bouwpakket boogbrug stijl 4 Bouwpakket boogbrug met versterkt verband direct op het brugdek. Het brugdeel is 93 cm , hoogte 35 cm. De schaal is 1:32. De landhoofden zijn exclusief van de levering. Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Dit is een nieuw ontwikkeld product op schaal 1;32 Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF, onbehandeld. De schaal is 1:32 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 120,00

Nieuw product !! Actie prijs !! Deze hefbrug kan statisch of met elektro pakket worden geleverd. Het hefdeel is 59 cm , hoogte 106 cm. De schaal is 1:32. De oprij bruggen zijn ieder 30 cm en de landhoofden xxcm hoog. Het materiaal is MDF. Lengte met 2 oprij bruggen 181 cm. De brug kan met of zonder aanrij bruggen toegepast worden. Prijs hefbrug 949,31 euro, twee oprij bruggen 90,00 euro, 2x landhoofd 30,00 euro. Electro aandrijvings en besturings pakket is optioneel 60,00 euro Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het material is hoogwaardig MDF . onbehandeld. De schaal is 1:32 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig. Zie ook het trappen en bordessen pakket op deze site. Dit is een nieuw ontwikkeld product n een schaal van 1;32


€ 726,00

Het brugdeel is 90 cm , hoogte 19 cm. De schaal is 1:32. De oprij bruggen zijn ieder 30 cm en de landhoofden 12,5 cm hoog. Het materiaal is MDF, Lengte met 2 oprij bruggen 150 cm. Inclusief bouw beschrijving. Prijs Vakwerkbrug 210,00 euro, twee oprij bruggen 90,00 euro, 2x landhoofd 30,00 euro.


€ 210,00

Spoorarcade dicht. Breed 28 cm, Hoog 20 cm, Diep 8,5 cm. MDF 4 mm schaal 1:32 Lasergesneden bouwpakket, past altijd. Bouwpakket voorzien van bouwinstructie. eenvoudig te bouwen. Ongeschilderd. Met speciale koppelstukken om meerdere (verschillende) arcades met elkaar te verbinden.


€ 24,20

NIEUW door ons ontworpen bouwpakket van een baanwachtershuisje. Afmeting: hoogte 13 cm, breedte 20 cm en lengte 24 cm. Materiaal MDF, perspex ramen. Deur kan open en dicht, messing scharnieren. Onze bouwpakketten hebben een uitgebreide bouwbeschrijving.


€ 98,30

Bovenleiding portaal Schaal 1:32 Bijzonder scherp geprijsd, ook als enkel spoor toe te passen. Bovenleiding portaal met vakwerk kolommen. Bouwpakket materiaal MDF. Afmetingen 30 cm hoog en 31 cm breed


€ 12,10

Lichtmast voor 16 LED lampjes, schaal 1 ;32. lampjes niet meegeleverd. Mooi bouwpakket, speciaal voor terrein verlichting.


€ 14,52

Deze spoorbrug is een ontwerp op een schaal van 1;32. spoor 1. Het is de brug in Haarlem over de Spaarne. De brug gaat open via een uniek ontwerp die een maximale doorvaart heeft door het toepassen van een tandwiel in plaats van een scharnier. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. Afmetingen ……… De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 390,00

Spoorarcade type werkplaats, met raam en 2 deuren. En ruimte voor een reclamebord erboven. Breed 28 cm, Hoog 20 cm, Diep 8,5 cm. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:32 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig. Met speciale koppelstukken om meerdere (verschillende) arcades met elkaar te verbinden.


€ 24,20

Spoorarcade type winkel, met ruitjes en 2 deuren. Breed 24,5 cm, Hoog 20 cm, Diep 12cm. MDF en perspex. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:32 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig. Met speciale koppelstukken om meerdere (verschillende) arcades met elkaar te verbinden.


€ 24,20

De perron afmeting is 90 x 28 cm, hoogte 19 cm, De schaal is 1:32. Dit perron is uit te breiden met een dubbele loopbrug en trappen en bordessen. Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving. 6 tafeltjes en 12 stoeltjes zijn inbegrepen. Niet inbegrepen trein, treinspoor, bankjes en poppetjes zoals op de foto's. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:32 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 242,00

Lichtmast groot voor land, 30cm. Prachtig gedetailleerd met verband en bevestigings boog voor eventuele led installatie. Bouwpakket, per 4 stuks te kiezen uit hoog of laag.


€ 16,94

Perron bankje, schaal 1:32. Met 2 borden voor trein schema's of reclame. Aan beide kanten zit een bankje. Materiaal MDF


€ 9,68

Deze wachtplaats is een nieuw door ons ontworpen bouwpakket. Afmetingen: Hoogte 10 cm, Breedte 17 cm en Lengte 17 cm. Materiaal MDF en speciaal karton. U kunt dit huisje zelf voorzien van de gewenste kleuren. Alle bouwpakketten hebben een uitgebreide bouwbeschrijving.


€ 32,00

Wachtpost met 4 hekjes en staanders. Twee hekjes zijn openslaand. Gebouw met toilet ruimte en perspex beglazing. Is ook in gemetselde uitvoering te verkrijgen voor dezelfde prijs. Ongeschilderd, lasergesneden bouwpakket. Nederlandse bouwbeschrijving.


€ 45,00

Draai brug , Schaal 1;32 (spoor 1) met bedieningshuis en remming werk, uitgebreide bouw omschrijving.


€ 556,60

Arcade met vijver


€ 28,50

Bouwpakket, ongelakt mdf, met bouwbeschrijving. Simpel in elkaar te zetten en te verlijmen met houtlijm. Afmetingen L=60 B=43cm Toepassings gebied, binnen huis


€ 79,00

Huisje klein


€ 24,90

hoogspannings huisje, nu tijdelijk verlaagd in prijs. Bouwpakket in mdf, ongeverfd


€ 10,89

De loopbrugen trappen en bordessen zijn als uitbreiding van het perron in te zetten en ook als loopbrug over 4 of 2 sporen toe te passen door de modulaire bouw. De schaal is 1:32. Het material is MDF. Inclusief bouw beschrijving.


€ 149,00

Dit is een nieuw ontwikkeld product enkele spoor- boogbrug, prima details van de profielen. De landhoofden zijn inclusief in de levering. Bouwpakket, ongelakt mdf, met bouwbeschrijving. Simpel in elkaar te zetten en te verlijmen met houtlijm. Afmetingen L=90 H=27 cm Toepassings gebied, binnen huis


€ 120,00

Bouwpakket boogbrug stijl 5 Bouwpakket boogbrug met versterkt verband direct op het brugdek. De brug is totaal 30 cm , bestaat uit 2 bogen, hoogte 15 cm. De schaal is 1:32. De profielen zijn realistisch 3d gevormd De landhoofden zijn niet in de levering. Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Dit is een nieuw ontwikkeld product op schaal 1;32


€ 39,00

Baanwachtershuis voor over dubbel spoor. Materiaal mdf en perspex. Wordt geleverd als bouwpakket, ongeschilderd


€ 54,00

Huisje dat met de kelder in de bergwand staat. Bouwpakket met Nederlandse beschrijving Is nog gedeeltelijk onder bewerking


€ 89,00

Oude Spoor H0 Moerdijkbrug, Bouwpakket, materiaal MDF L=44,6 cm B=5,7 cm H=7,5 cm. Eenvoudig te bouwen. Met Nederlandse bouwbeschrijving


€ 149,00

Het landhoofd is voor toepassing bij de vakwerk brug en de liggerbrug. De schaal is 1:32. Hoogte ..cm Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving.


€ 12,00

Dubbelspoor tunnel ingang, bouwpakket in ongeverfd mdf. Geschikt voor bovenleiding


€ 40,00

Locomotief loods


€ 395,00

Liggerbrug De schaal is 1:32. De ligger ( oprij) bruggen zijn .. cm en de landhoofden zijn niet in de levering in begrepen. De liggerbruggen sluiten aan op alle ASP bruggen. Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving.


€ 29,00

Oostenrijks chalet. Ontwerp is gebaseerd op een bestaand chalet in Kitzbuhel. Bouwpakket ca 110 delen. Ongelakt mdf Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te klikken en/of lijmen. Afmeting: lxbxh=300x380x250mm Ramen liggen verdiept in de gevel. Dak en zijwanden zijn te verwijderen Het bouwpakket is exclusief de bloembakken, dakbedekking, bankje en deurklink zoals te zien is op de eerste foto's. Eventueel kunnen wij het huisje in elkaar zetten voor u. De extra kosten hiervoor zijn 55€


€ 225,00

NIEUW door ons ontworpen bouwpakket van een groot vakwerkhuis met 4 woonlagen. Afmeting: hoogte 37,5 cm, breedte 25 cm, lengte 31 cm. Materiaal MDF, speciaal karton (dakpannen) en ramen van perspex. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:32 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. Deuren kunnen open en dicht, messing scharnieren. Onze bouwpakketten hebben een uitgebreide bouwbeschrijving. (zonder auto en zonder bedrading).


€ 248,00

NIEUW door ons ontworpen bouwpakket met 3 woonlagen en balkon. Nu als speciale aanbieding!! Afmeting: hoogte 30 cm, breedte 21,5 cm en lengte 29 cm. Materiaal: MDF, speciaalkarton voor de dakpannen en perspex voor de ramen. Deuren kunnen open en dicht, hebben messing scharnieren. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:32 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De Nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 195,00

Bouwpakket gemetselde boogbrug type Oostenrijk. Het brugdeel is ..cm , hoogte ... cm. De schaal is 1:32 De landhoofden zijn inclusief in de levering. Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF , onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 120,00

De Tunnel doorrij hoogte is .. cm, De schaal is 1:32 .. cm breed en .. cm hoog, diep .. cm. Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving.


€ 40,00

Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 120,00

Het landhoofd is voor toepassing bij de dubbelspoor bruggen, zoals de vakwerk brug en de liggerbrug. De schaal is 1:32. Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving.


€ 20,00

Dit ontwerp is gebaseerd op de Duitse vakwerkhuizen, met name die in de plaats Celle. Bouwdoos voor dit pand met winkelruimte/horeca op straatnivo. Materiaal onbehandeld mdf en perspex. Een prachtig en gedetailleerd model. Binnenhuis gebruik.


€ 120,00

Facade pand Haarlem met trapgevel. Hoogte 42 cm diep 7 cm breed 20cm, mooie details en perspex ruiten. andere materialen :mdf. Bouwpakket met bouw handleiding


€ 66,55

Zaans poppenhuis schaal 1:24 Met duidelijke handleiding, eenvoudig te bouwen. Schaal 1:24, diverse meubeltjes verkrijgbaar bij de poppenhuiswinkels. Bouwpakket . Ongelakt mdf en perspex. Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te lijmen. Afmetingen 56x45x36 cm Ramen liggen verdiept in de gevel. Het planken- en steenpatroon op de gevel is verdiept in het mdf gelaserd. Dak en verdiepingsvloer zijn te verwijderen Wij kunnen het ook voor u bouwen en spuiten in de door u gewenste kleuren. Neem dan svp contact met ons op.


€ 145,00

Deze brandweerkazerne is nieuw door ons ontworpen. Is als bouwpakket in delen te koop. Complete brandweerkazerne, nieuw ontworpen bouwpakket. Fotot's en afmetingen: zie de aparte gebouwen hoofdgebouw en bijgebouw brandweerkazerne. Deuren kunnen open en dicht, hebben messing scharnieren. Materiaal MDF, speciaal karton dakpannen en ramen perspex. Door uzelf in de gewenste kleuren te beschilderen. Onze bouwpakketten hebben een uitgebreide bouwbeschrijving. (Zonder auto's en zonder bedrading) Wanneer u het hoofdgebouw en het bijgebouw van de brandweerkazerne samen besteld (in één keer) dan krijgt u honderd (100) Euro korting. Dus de totaalprijs wordt dan 700 Euro. Zie voor meer gegevens onder gebouwen.


€ 845,60

Hoge stenen boogbrug, prijs per module. Deze brug kan per brugmodule verlengd worden Bouwpakket gemetselde boogbrug type Oostenrijk. Het brugdeel is ..cm , hoogte ... cm. De schaal is 1:32 Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF , onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen.


€ 24,95

Dubbelspoor tunnel ingang, bouwpakket in ongeverfd mdf. Geschikt voor bovenleiding en met kruisend wegdek boven de tunnel. Het brugdeel is ..cm , hoogte ... cm. De schaal is 1:32 Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF , onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 39,95

Bouwpakket, Complete set trappen en bordessen voor 2 torens en toepassing bij de hefbrug. Prachtig detail en te installeren nadat de hefbrug compleet in elkaar staat. Bordessen worden geleverd in rooster structuur.


€ 295,00

Spoorarcade type winkel, met ruitjes en 2 deuren. MDF en perspex. Afmetingen H=12,8 cm B=20 cm D=6,4 cm Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. De schaal is 1:45 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig. meerdere (verschillende) arcades zijn met elkaar te verbinden.


€ 22,00

Type Bolleklokgevel Schaal 1:45, diverse meubeltjes verkrijgbaar bij de poppenhuiswinkels. Bouwpakket ca 50 delen. Ongelakt mdf, triplex, karton en plakfolie. Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te lijmen. Afmeting lxbxh=189x125x145mm Raamkozijnen zijn van plakfolie voorzien, dus simpel op het raamhout te plakken zonder geklieder. Dan kompleet in de gevel zetten met wat lijm.Ramen liggen verdiept in de gevel. Het planken- en steenpatroon op de gevel is verdiept in het mdf gelaserd. Dak en verdiepingsvloer zijn te verwijderen Eventueel kunnen wij het huisje in elkaar zetten voor u. De extra kosten hiervoor zijn 35€


€ 24,90

Type tuitgevel Schaal 1:45, diverse meubeltjes verkrijgbaar bij de poppenhuiswinkels. Bouwpakket ca 55 delen. Ongelakt mdf, triplex en karton Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te lijmen. Afmeting tuitgevel: lxbxh=165x145x155mm Raamkozijnen zijn van plakfolie voorzien, dus simpel op het raamhout te plakken zonder geklieder. Dan kompleet in de gevel zetten met wat lijm. Ramen liggen verdiept in de gevel. Raamkozijnen zijn van plakfolie voorzien, dus simpel op het raamhout te plakken zonder geklieder. Dan kompleet in de gevel zetten met wat lijm.Ramen liggen verdiept in de gevel. Het planken- en steenpatroon op de gevel is verdiept in het mdf gelaserd. Dak en verdiepingsvloer zijn te verwijderen Eventueel kunnen wij het huisje in elkaar zetten voor u. De extra kosten hiervoor zijn 35€


€ 24,90

Gedetailleerde voorgevel met een achterbouw(vloeren+wanden) van 6 cm. Ongelakt gelaserd mdf. Het baksteenpatrooon is verdiept dus blijft zichtbaar als u het pand verft. Ideaal om tegen de achterwand van uw baan te plaatsen. LET OP: De foto laat een voorbeeld van een compleet huis zien, maar voor de facade gaat het alleen om de voorgevel (dus zonder, vloeren trappen, etc.)


€ 40,00

Bouwpakket pakhuis groot. Een mega pakhuis, zoals er in het verleden vele in de Rotterdamse havens stonden. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:45 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 180,00

Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het material is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:45 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 59,00

Vakwerkhuisje in wit, is ook in bruin te bouwen. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:45 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 59,00

De loopbruggen trappen en bordessen zijn als uitbreiding van het perron in te zetten en ook as loopbrug over 4 sporen toe te passen door de modulaire bouw. De schaal is Spoor 1 1:45 Het materiaal is MDF.


€ 11,00

De loopbruggen trappen en bordessen zijn als uitbreiding van het perron in te zetten en ook as loopbrug over 2 sporen toe te passen door de modulaire bouw. Het materiaal is onbewerkt MDF.


€ 8,00

Door ons ontworpen bouwpakket van een baanwachtershuisje. Materiaal MDF, perspex ramen. Onze bouwpakketten hebben een uitgebreide bouwbeschrijving.


€ 50,00

Perron bankje, schaal 1:45 Met 2 borden voor trein schema's of reclame. Aan beide kanten zit een bankje. Materiaal MDF


€ 8,00

Deze wachtplaats is een nieuw door ons ontworpen bouwpakket. Materiaal MDF . U kunt dit huisje zelf voorzien van de gewenste kleuren. Alle bouwpakketten hebben een uitgebreide bouwbeschrijving.


€ 19,00

Bouwpakket boogbrug stijl 2 Bouwpakket boogbrug met versterkt verband direct op het brugdek. De schaal is 1:45. De landhoofden zijn exclusief van de levering. Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 80,01

Bouwpakket boogbrug stijl 3 Bouwpakket, ongelakt mdf, met bouwbeschrijving. Simpel in elkaar te zetten en te verlijmen met houtlijm. profielen met versterkt verband direct op het brugdek. De schaal is 1:45. De landhoofden zijn exclusief van de levering. Dit is een nieuw ontwikkeld product Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het material is hoogwaardig MDF , onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 80,01

Bouwpakket boogbrug stijl 4 Bouwpakket boogbrug met versterkt verband direct op het brugdek. De schaal is 1:45. De landhoofden zijn exclusief van de levering. Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 80,01

De perron , De schaal is 1:45 spoor 0. Dit perron is uit te breiden met een dubbele loopbrug en trappen en bordessen. Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving. 6 tafeltjes en 12 stoeltjes zijn inbegrepen. Niet inbegrepen trein, treinspoor, bankjes en poppetjes zoals op de foto's. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 180,00

Wachtpost met 4 hekjes en staanders. Twee hekjes zijn openslaand. perspex beglazing. Ongeschilderd, lasergesneden bouwpakket. Nederlandse bouwbeschrijving.


€ 20,00

Bouwpakket, ongelakt mdf, met bouwbeschrijving. Simpel in elkaar te zetten en te verlijmen met houtlijm. Toepassings gebied, binnen huis


€ 60,00

Wacht huisje voor de baanwachter. Materiaal mdf en perspex ongeverfd Bouwpakket, schaal 1:45. Met bouwbeschrijving. Toepassing binnen huis


€ 18,00

hoogspannings huisje, nu tijdelijk verlaagd in prijs. Bouwpakket in mdf, ongeverfd


€ 8,00

Bouwpakket boogbrug stijl 1 Bouwpakket boogbrug met versterkt verband direct onder het brugdek. De schaal is 1:45. De landhoofden zijn exclusief van de levering. Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 85,00

Bouwpakket boogbrug stijl 5 Bouwpakket boogbrug met versterkt verband direct op het brugdek. De schaal is 1:45. De landhoofden en aanrij bruggen zijn exclusief van de levering. Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 29,00

Bouwpakket boogbrug stijl 4 Bouwpakket boogbrug met versterkt verband direct op het brugdek. De schaal is 1:45. De landhoofden zijn exclusief van de levering. Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 80,01

Baanwachtershuis voor over dubbel spoor. Materiaal mdf en perspex. Wordt geleverd als bouwpakket, ongeschilderd


€ 54,00

Leuk huisje, bekend van tv. materiaal mdf en perspex. Schaal 1:45 Voor gebruik binnen huis. Bouwpakket ongeverfd met handleiding


€ 19,60

Huisje dat met de kelder in de bergwand staat. Bouwpakket met Nederlandse beschrijving Is nog gedeeltelijk onder bewerking


€ 70,00

Oude Spoor H0 Moerdijkbrug, Bouwpakket, materiaal mdf, ongeverfd. Prachtige details van de schetsplaten met klinknagel patroon. Bouwpakket vakwerkbrug . De schaal is 1:45. De landhoofden zijn exclusief van de levering. Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 110,00

Het landhoofd is voor toepassing bij de vakwerk brug en de liggerbrug. De schaal van het bouwpakket is 1:45 Het materiaal is MDF ongeverfd. Inclusief bouw beschrijving.


€ 9,99

Dubbelspoor tunnel ingang, bouwpakket in ongeverfd mdf. Geschikt voor bovenleiding


€ 30,00

Locomotief loods. schaal 1:45. Materiaal mdf en perspex. Met duidelijke handleiding. Openslaande deuren, bouwpakket is ongeverfd.


€ 279,99

Liggerbrug De schaal is 1:45. De landhoofden zijn niet in de levering in begrepen. De liggerbruggen sluiten aan op alle ASP bruggen. Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving.


€ 26,00

Ontwerp is gebaseerd op een bestaand chalet in Kitzbuhel. Schaal 1:45 Bouwpakket ca 128 delen. Ongelakt mdf, triplex en karton Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te klikken en/of lijmen. Raamkozijnen zijn van plakfolie voorzien, dus simpel op het raamhout te plakken zonder geklieder. Ramen liggen verdiept in de gevel. Dak en verdiepingsvloer zijn te verwijderen


€ 128,80

NIEUW bouwpakket van een groot vakwerkhuis met 4 woonlagen. Materiaal MDF, dakpannen gegraveerd en ramen van perspex. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De schaal is 1:45 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. Deuren kunnen open en dicht, messing scharnieren. Onze bouwpakketten hebben een uitgebreide bouwbeschrijving. (zonder auto en zonder bedrading).


€ 180,00

NIEUW bouwpakket met 3 woonlagen en balkon. Nu als speciale aanbieding!! Materiaal: MDF, de dakpannen zijn in het dak gegraveerd en perspex voor de ramen. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF onbehandeld. De schaal is 1:45 De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De Nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 130,00

Bouwpakket gemetselde boogbrug type Oostenrijk. De schaal is 1:45 De landhoofden zijn inclusief in de levering. Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF , onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 80,01

De Arcade winkel kan met uw eigen naam op de ruiten gemaakt worden, zonder extra kosten. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF en Perspex, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 20,00

Het landhoofd is voor toepassing bij de dubbelspoor bruggen, zoals de vakwerk brug en de liggerbrug. De schaal is 1:45. Hoogte 8.75 cm Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving.


€ 15,00

De Tunnel doorrij hoogte is .. cm, De schaal is 1:45 .. cm breed en .. cm hoog, diep .. cm. Het materiaal is MDF. Inclusief bouw beschrijving.


€ 40,00

Dit ontwerp is gebaseerd op de Duitse vakwerkhuizen, met name die in de plaats Celle. Bouwdoos voor dit pand met winkelruimte/horeca op straatnivo. Materiaal onbehandeld mdf en perspex. Een prachtig en gedetailleerd model. Binnenhuis gebruik.


€ 80,01

Facade pand Haarlem met trapgevel. fijne details en perspex ruiten. andere materialen :mdf ongeverfd. Bouwpakket met bouw handleiding


€ 50,00

Bouwpakket . Ongelakt mdf en perspex. Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te lijmen. Afmetingen 16,5x16,5x16 cm Ramen liggen verdiept in de gevel. Het planken- en steenpatroon op de gevel is verdiept in het mdf gelaserd. Dak en verdiepingsvloer zijn te verwijderen


€ 34,90

Met duidelijke handleiding, eenvoudig te bouwen. Bouwpakket . Ongelakt mdf en perspex. Met bouwbeschrijving, simpel in elkaar te lijmen. Afmetingen 28x22,5x18 cm Ramen liggen verdiept in de gevel. Het planken- en steenpatroon op de gevel is verdiept in het mdf gelaserd. Dak en verdiepingsvloer zijn te verwijderen


€ 34,95

Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF, onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 80,01

Dubbelspoor tunnel ingang, bouwpakket in ongeverfd mdf. Geschikt voor bovenleiding en met kruisend wegdek boven de tunnel. Het brugdeel is ..cm , hoogte ... cm. De schaal is 1:45 Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF , onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen en de moeilijkheids graad is matig.


€ 29,95

Hoge stenen boogbrug, prijs per module. Deze brug kan per brugmodule verlengd worden Bouwpakket gemetselde boogbrug type Oostenrijk. Het brugdeel is ..cm , hoogte ... cm. De schaal is 1:24 Het materiaal is MDF, Inclusief bouw beschrijving. Het pakket is ontwikkeld als diorama, huizen/bruggen bij model treinen voor gebruik binnenshuis. Het bouwpakket is laser gesneden ,met de grootste zorg vervaardigd, verpakt en voorzien van prachtige en ingegraveerde details. Het materiaal is hoogwaardig MDF , onbehandeld. De lijm is niet ingesloten en het is aanbevolen houtlijm voor het MDF te gebruiken. De nederlandse bouwbeschrijving is inbegrepen.


€ 18,95

Mooi gedecoreerd barok hekwerk. Materiaal: lasergesneden 3mm MDF ongelakt hoogte x breedte: 62mm x 150mm Op aanvraag kunnen wij onze hekwerken verschalen om bijvoorbeeld als tafelblad of decoratie te gebruiken. Hekwerk wordt geleverd zonder staanders, deze dient u apart te bestellen


€ 9,99

Staander om lage hekwerken te completeren. Met inkepingen om hekken in te bevestigen. Materiaal: 6mm MDF Afmeting: 6x6x80mm Minimale afname 3 stuks.


€ 0,75

45 cm lang hekwerk, door u zelf op maat te zagen lasergesneden ongelakt 2mm mdf Afmeting hxl=21x450mm


€ 16,95

Gotisch ontwerp Materiaal: lasergesneden 3mm MDF ongelakt hoogte x breedte: 78mm x 150mm Eventueel door u zelf smaller te maken. Hekwerk wordt geleverd zonder staanders, deze dient u apart te bestellen


€ 8,49

Hekwerk met een moderne vormgeving. Wordt geleverd als zelf te bouwen set met 1 hekwerk, 1 staander en 1 voetje. Per bestelling leveren wij 1 extra staander met voetje. Materiaal: Transparant acrylaat De staanders zijn voorzien van inkepingen waardoor deze makkelijk in te korten zijn. U kunt ze dan ook op een vlakke ondergrond plaatsen.


€ 5,00

Hekwerk met een moderne vormgeving. Wordt geleverd als zelf te bouwen set met 1 hekwerk, 1 staander en 1 voetje. Per bestelling leveren wij 1 extra staander met voetje. Materiaal: Transparant acrylaat De staanders zijn voorzien van inkepingen waardoor deze makkelijk in te korten zijn. U kunt ze dan ook op een vlakke ondergrond plaatsen.


€ 6,50

Hekwerk met een moderne vormgeving. Materiaal: lasergesneden 3mm MDF ongelakt hoogte x breedte: 62mm x 150mm Eventueel door u zelf smaller te maken. Hekwerk wordt geleverd zonder staanders, deze dient u apart te bestellen


€ 5,51

Hekwerk met een moderne vormgeving. In 3 hoogtes verkrijgbaar. Wordt geleverd als zelf te bouwen set met 4 hekwerken en 5 staanders. Speciaal karton. Lage hek: hoogte x breedte: 11mm x 32mm Midden hek: hoogte x breedte: 16mm x 32mm Hoge hek: hoogte x breedte: 26mm x 32mm


€ 6,00

Hekwerk met een moderne vormgeving. In 2 afmetingen verkrijgbaar. Wordt geleverd als zelf te bouwen set met 4 hekwerken, 5 staanders en 5 voetjes. Lage hekwerk is gemaakt uit mdf Hoge hekwerk is gemaakt uit acrylaat Laag hekwerk: hoogte x breedte: 32mm x 76mm..........9€ Hoog hekwerk: hoogte x breedte: 62mm x 76mm.........13€


€ 9,00

Raamrooster oa passend op Houseworks deuren ongelakt lasergesneden MDF 2mm Afmeting:hxb=42x55mm


€ 4,50

Hekwerk met een moderne vormgeving. Materiaal: lasergesneden 3mm MDF ongelakt hoogte x breedte: 74mm x 150mm Eventueel door u zelf smaller te maken. Hekwerk wordt geleverd zonder staanders, deze dient u apart te bestellen


€ 5,95

Hekwerk met een klassieke vormgeving. Wordt geleverd als zelf te bouwen set met 4 hekwerken, 5 staanders en 5 voetjes. Acrylaat hoogte x breedte: 52mm x 69mm


€ 13,00

Hekwerk met een klassieke vormgeving. In 3 hoogtes verkrijgbaar. Wordt geleverd als zelf te bouwen set met 4 hekwerken en 5 staanders. Materiaal speciaal karton. Lage hek: hoogte x breedte: 13mm x 32mm Midden hek: hoogte x breedte: 21mm x 32mm Hoge hek: hoogte x breedte: 31mm x 32mm


€ 8,00

Hekwerk met een klassieke vormgeving. In 3 hoogtes verkrijgbaar. Wordt geleverd als zelf te bouwen set met 4 hekwerken en 5 staanders. Speciaal karton. Lage hek: hoogte x breedte: 12mm x 32mm Midden hek: hoogte x breedte: 19mm x 32mm Hoge hek: hoogte x breedte: 29mm x 32mm


€ 7,01

Hekwerk met een klassieke vormgeving. Wordt geleverd als zelf te bouwen set met 4 hekwerken, 5 staanders en 5 voetjes. Acrylaat hoogte x breedte: 46mm x 69mm


€ 10,50

Hekwerk met ronde bovenzijde en rozetten. Materiaal: lasergesneden 3mm MDF ongelakt hoogte x breedte: 75mm x 150mm Hek is leuk als tuinhek; schilder de rozetten in een andere kleur als het hek voor een luxe uitstraling. Hekwerk wordt geleverd zonder staanders, deze dient u apart te bestellen


€ 5,95

Hekwerk met een klassieke vormgeving. In 2 hoogtes verkrijgbaar. Wordt geleverd als zelf te bouwen set met 4 hekwerken en 5 staanders. Speciaal karton. Lage hek: hoogte x breedte: 11mm x 32mm Midden hek: hoogte x breedte: 16mm x 32mm


€ 7,01

Hekwerk met een romantische vormgeving. Materiaal: lasergesneden 3mm MDF ongelakt hoogte x breedte: 80mm x 150mm Eventueel door u zelf smaller te maken. Hekwerk wordt geleverd zonder staanders, deze dient u apart te bestellen


€ 9,50

Hekwerk MDF, Hekwerk bouwpakket met een strakke en gedetaileerde vormgeving. Wordt geleverd als zelf te bouwen set met 4 hekwerken, 4 staanders.


€ 12,10

Prijs per 2 stuks Materiaal: transparant acrylaat Standaard Nederlandse putdeksel, tijdloos ontwerp. 35x35mm


€ 8,49

Prijs per 4 stuks Materiaal: gelaserd speciaal karton Standaard Nederlandse putdeksel, tijdloos ontwerp. Plakfolie op achterzijde.


€ 18,00

Materiaal: transparant acrylaat 67x67 mm 80x80 mm meerprijs 1.5 euro


€ 3,94

Materiaal: Lasergesneden MDF 2mm dik Ongelakt Afmeting 70x70 mm


€ 4,95

Materiaal: transparant acrylaat 67x67 mm 80x80 mm meerprijs 1.5 euro


€ 4,01

Prijs per 4 stuks (2 stuks 17mm en 2 stuks 22mm groot) Materiaal: Speciaal karton


€ 6,00

Prijs per 4 stuks (2 stuks 37mm en 2 stuks 47mm groot) Materiaal: Speciaal karton


€ 14,50

Materiaal: Lasergesneden MDF 2mm dik Ongelakt Afmeting 70x70 mm


€ 4,76

Gietijzeren parkbank in Barokstijl. Gegraveerd motief in rugleuning. Wordt geleverd per 1 bank. Acrylaat en berkenfineer. Bouwpakket. Planken zijn eenvoudig in acrylaat staanders te schuiven.


€ 7,50

AANBIEDING. Metalen moderne straatbank Wordt geleverd per 2 bankjes. Ook als tafelset leverbaar (22€). Ook als bank zonder rugleuning leverbaar (12€). Acrylaat en berkenfineer. Bouwpakket. Planken zijn eenvoudig tegen nokjes aan te verlijmen.


€ 12,00

AANBIEDING. 26 delige set Diverse ouderwetse grafzerken met teksten Materiaal: ongelakt populieren multiplex 4mm Foto's scene is schaal spoor1.


€ 14,00

Aanbieding 26-delige set Diverse ouderwetse grafzerken met teksten Materiaal: speciaal karton 1,8mm (Foto's scene zijn op spoor1 schaal)


€ 9,00

26 delige set grafzerken Diverse ouderwetse grafzerken met teksten Materiaal: ongelakt populieren multiplex 6mm Hekwerk op foto's is het type Rie-Anne.


€ 17,00

Set met 10 stoepranden. Recht of gebogen model mdf 2 mm dik Recht: 15x3mm Gebogen:10x3mm


€ 4,01

Set met 10 stoepranden. Recht model of gebogen model Ongelakt mdf 3mm dik Recht: 40x8mm Gebogen: 30x8mm


€ 5,00

Materiaal: Lasergesneden MDF 2mm dik Ongelakt Afmeting 70x70 mm


€ 4,95

Prijs per 4 stuks (2 stuks 37mm en 2 stuks 47mm groot) Materiaal: Speciaal karton


€ 19,00

Prijs per 4 stuks (2 stuks 37mm en 2 stuks 47mm groot) Materiaal: Speciaal karton


€ 14,00

Prijs per stuk Materiaal: transparant acrylaat 67x67 mm 80x80 mm meerprijs 1,5€


€ 5,00

Materiaal: Lasergesneden MDF 2mm dik Ongelakt Afmeting 70x70 mm


€ 4,95

Prijs per 4 stuks (2 stuks 17mm en 2 stuks 22mm groot) Materiaal: Speciaal karton


€ 8,95

Prijs per 4 stuks (2 stuks 17mm en 2 stuks 22mm groot) Materiaal: Speciaal karton


€ 6,95

Prijs per 4 stuks (2 stuks 37mm en 2 stuks 47mm groot) Materiaal: Speciaal karton


€ 15,00

Materiaal: Lasergesneden MDF 2mm dik Ongelakt Afmeting 70x70 mm


€ 4,95

Prijs per 4 stuks (2 stuks 37mm en 2 stuks 47mm groot) Materiaal: Speciaal karton


€ 15,00

Prijs per stuk Materiaal: transparant acrylaat 67x67 mm 80x80 mm meerprijs 1,5€


€ 4,01

Prijs per stuk Materiaal: transparant acrylaat 67x67 mm 80x80 mm meerprijs 1,5€


€ 4,01

Prijs per 4 stuks (2 stuks 37mm en 2 stuks 47mm groot) Materiaal: Speciaal karton


€ 15,00

Prijs per 4 stuks (2 stuks 17mm en 2 stuks 22mm groot) Materiaal: Speciaal karton


€ 6,95

Prijs per 4 stuks (2 stuks 17mm en 2 stuks 22mm groot) Materiaal: Speciaal karton


€ 6,95

Lichtmast klein, voor stad, 22 cm. In bouwpakket. Materiaal MDF.


€ 4,84

Prijs per 3 stuks Materiaal: transparant acrylaat Standaard Nederlandse brandweerkraandeksel, tijdloos ontwerp. 18x28mm


€ 7,50

Prijs per 4 stuks Materiaal: gelaserd speciaal karton Standaard Nederlandse brandweerkraandeksel, tijdloos ontwerp. Plakfolie op achterzijde.


€ 14,00

Prijs per 4 stuks Duits putdekselontwerp metafbeelding van een burcht. Materiaal: gelaserd speciaal karton afmeting: 28x28 mm Donkergrijs. Tegen meerprijs goudkleurig.


€ 7,95

Duits putdekselontwerp met afbeelding van een burcht. Materiaal: gelaserd speciaal karton 1mm dik afmeting: 50x50 mm Goudkleurig.


€ 4,25

Prijs per 4 stuks Duits putdekselontwerp met afbeelding van een burcht. Materiaal: gelaserd speciaal karton afmeting: 28x28 mm Donkergrijs. Tegen meerprijs goudkleurig.


€ 7,95

Prijs per 3 stuks Materiaal: transparant acrylaat Standaard Nederlandse putdeksel, tijdloos ontwerp. 20x20mm


€ 8,00

Prijs per 4 stuks Materiaal: gelaserd speciaal karton Standaard Nederlandse putdeksel, tijdloos ontwerp.


€ 14,00

Prijs per 4 stuks Materiaal: gelaserd speciaal karton Bijzonder putdekselontwerp uit het Rococo tijdperk. Goudkleurig.


€ 12,00

Prijs per 8 stuks 4x open deksel voor in de goot. 5mm 4x dicht deksel voor in wegdek. 9mm Materiaal: gelaserd speciaal karton Standaard Nederlandse putdeksel, tijdloos ontwerp.


€ 9,95

Bijzonder putdekselontwerp uit Budapest. Materiaal: gelaserd speciaal karton 1mm dik Goudkleurig. Afmeting: 50mm


€ 4,25

Prijs per 3 stuks Materiaal: gelaserd speciaal karton Bijzonder putdekselontwerp uit Budapest. Goudkleurig. Inclusief bestratingslijst


€ 12,00

in 2 formaten leverbare Stelcon plaat in kleur gespoten lasergesneden MDF 2mm 13x23mm.........0,25€ 23x23mm.........0,30€ MINIMALE AFNAME 20 STUKS. Mail ons wanneer u ongespoten exemplaren wilt.


€ 0,25

in 2 formaten leverbare Stelcon plaat In kleur gespoten en lasergesneden MDF 3mm 40x62mm.........0,25€ 62x62mm.........0,50€ MINIMALE AFNAME 20 STUKS. Wanneer u ongelakte exemplaren wilt, mail ons dan s.v.p. Deze zijn op aanvraag ook voor H0, spoor1 en spoor0 te koop


€ 0,50

Betonnen straatbank Wordt geleverd per 2 bankjes, ook als tafelset leverbaar MDF en berkenfineer. Bouwpakket. Planken zijn eenvoudig tegen nokjes aan te verlijmen.


€ 9,99

Standaard Nederlandse putdeksel, tijdloos ontwerp. Materiaal: gelaserd speciaal 1mm karton, kleur als op foto's Afmeting: 25x25mm


€ 5,51
online betalen ideal paypal bancontact sofort