Unieke schaalmodellen & bouwpakketten!

Workshops ELEMENTS

Leeftijd deelnemers vanaf ca. 7 jaar.

De workshop behelst het bouwen van de verschillende onderdelen van een uitgekozen situatie.
Er bestaan 3 situaties :


KASTEELSTAD AVONTUURTotaal ca. 34 kinderen

HET PARK VIJVERAVONTUURTotaal ca. 18 kinderen

MANEGEAVONTUURTotaal ca. 24 kinderen

Na het bouwen van de verschillende elementen (wordt volgens ons advies met houtlijm in elkaar gezet) worden de onderdelen zelf geverfd met acrylverf.

De leselementen zijn : het onderling samenwerken en vervaardigen (met hulp) van verschillende gebouwen die met elkaar een complete stad of situatie vormen. Het mengen van kleuren (kleurenleer). Aangezien alleen maar wordt gewerkt met de basis primaire kleuren; namelijk rood, blauw en geel met als bijproduct wit, laat ik de kinderen zien dat daarmee alle kleuren gemaakt kunnen worden van bruin tot paars. Alle gebruikte acrylverf is van hoogwaardige kwaliteit en aangeschaft bij een winkel voor kunstenaarsbenodigdheden.

De gehele workshop wordt verzorgd inclusief alle materiaal, ook de houtlijm, acrylverf en kwasten. Wel wordt geadviseerd om tijdens deze les een schortje om te doen, zodat kleding beschermd wordt tegen houtlijm- en acrylverfvlekken.

Alle gemaakte producten blijven uiteraard in het bezit van de school.

NB. Indien de gebouwde producten niet met houtlijm in elkaar worden gezet kunnen ze steeds weer opnieuw worden opgebouwd. In elkaar gelijmde gebouwen kunnen veilig als speelgoed voor kleuters worden gebruikt.

Workshops verzorgd door Karin de Visser

Karin de Visser is kunstenaar van beroep en cum laude afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Karin is ook jarenlang werkzaam geweest als leraar CKV in het middelbaar beroepsonderwijs.

Vragen?

Heeft u vragen over de workshops? Neem contact op met Karin de Visser via telefoonnummer 06-42012410
online betalen ideal bancontact