Unieke schaalmodellen & bouwpakketten!

Klantenservice

Betaling

In de webshop betaalt u door middel van iDEAL bij uw eigen bank. Dit is het meest gebruikte online betaalmiddel in Nederland. Via iDEAL betaalt u in een beveiligde omgeving.

Verzending en levertijden

Uw bestelling proberen wij zo snel mogelijk af te leveren. Als u op een doordeweekse dag voor 12.00 bestelt en wij het product op voorraad hebben, heeft u uw bestelling binnen 1-2 werkdagen binnen. U ontvangt een e-mail op de dag dat het pakket aan de bezorgdienst aangeboden wordt, met daarin een link waarmee u uw pakket kunt volgen.

Leveringskosten

Nederland Verzendkosten Levertijd
Bezorgkosten enveloppe-formaat 2,50 EUR 5 werkdagen
Bezorgkosten standaard pakket 7,00 EUR 5 werkdagen

 

Manco’s & Retouren

Indien u bij uw bestelling een manco constateert dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst te melden op mailadres: verkoop@aspschiedam.nl of via een aangetekende brief. U dient, als ontvanger van de goederen, deze direct na ontvangst te controleren. Klachten t.a.v. het product of de aflevering dienen binnen 24 uur na ontvangst gemeld te worden op mailadres: verkoop@aspschiedam.nl of via een aangetekende brief.

 

Herroepingsrecht

U heeft de mogelijkheid om uw aankoop binnen 14 dagen te ontbinden. Hiervoor kunt u mailen naar verkoop@aspschiedam.nl of schriftelijk via een aangetekende brief. Na ontbinding vragen wij u om uw aankoop binnen 14 dagen te retourneren. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van de retourzending komen voor rekening van de klant. Alle producten dienen uitsluitend in ongeopende verpakking geretourneerd worden. Indien u uw bestelling binnen 14 dagen, bij voorkeur in originele verpakking, retourneert, wordt uw aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst op uw rekening teruggestort.

 

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

online betalen ideal bancontact