Unieke schaalmodellen & bouwpakketten!
aantal producten: 14

Een bouwplaat met uw logo en bedrijfsnaam erin gegraveerd. Iemands aandacht vragen is tegenwoordig niet gemakkelijk, echter door uw klant het object te laten bouwen zit u weer helemaal in zijn of haar geheugen. Dit neemt ongeveer 5 minuten en het geeft een zeer tastbaar resultaat. Wat is er leuker dan een gebaar te maken door iets te schenken. Zeer bescheiden maar erg leuk. ASP heeft hier een serie bouwplaten voor ontworpen die in ongeveer 10 – 20 stappen te monteren zijn zonder het gebruik van lijm. Een item dat door ons van logo’s voorzien worden. Boven de 20 stuks gratis aflever kosten. Dit alles voor de prijs van 8 euro ex btw per stuk inclusief het graveren van de logo’s De bouwplaten zijn vervaardigd van 2 mm dik MDF een sterk en milieuvriendelijk materiaal dat ook in keukens wordt toegepast. Het formaat is A4 zodat het gemakkelijk door u te versturen is per post. Bestel aub tijdig via onze website www.aspschiedam.nl en stuur uw logo, zodat wij de tijd hebben om de bestelling voor al onze klanten tijdig te fabriceren.

€ 12,30

Een bouwplaat met uw logo en bedrijfsnaam erin gegraveerd. Iemands aandacht vragen is tegenwoordig niet gemakkelijk, echter door uw klant het object te laten bouwen zit u weer helemaal in zijn of haar geheugen. Dit neemt ongeveer 5 minuten en het geeft een zeer tastbaar resultaat. Wat is er leuker dan een gebaar te maken door iets te schenken. Zeer bescheiden maar erg leuk. ASP heeft hier een serie bouwplaten voor ontworpen die in ongeveer 10 – 20 stappen te monteren zijn zonder het gebruik van lijm. Een item dat door ons van logo’s voorzien worden. Boven de 20 stuks gratis aflever kosten. Dit alles voor de prijs van 8 euro ex btw per stuk inclusief het graveren van de logo’s. De bouwplaten zijn vervaardigd van 2 mm dik MDF een sterk en milieuvriendelijk materiaal dat ook in keukens wordt toegepast. Het formaat is A4 zodat het gemakkelijk door u te versturen is per post. Bestel aub tijdig via onze website www.aspschiedam.nl en stuur uw logo, zodat wij de tijd hebben om de bestelling voor al onze klanten tijdig te fabriceren.

€ 12,30

Statisch Model van de beroemde Fokker spin. Bouwdoos met de laser gesneden mdf onderdelen. Materiaal is onbewerkt.. Bouwbeschrijving ingesloten Het vliegtuig heeft een lengte van 25 cm Op de foto's zijn nog niet alle spandraden te zien. De spandraden zijn niet opgenomen in de levering, hiervoor is garen of ijzerdraad te gebruiken.

€ 44,34

Gravure Rotterdam op mdf. Afm: 430 x29,2 cm

€ 49,80

Product prijs is een indicatie

€ 12,45

Set met unieke kerstballen en sterren. Laser gesneden uit 3 mm onbehandeld mdf Leuk als kerst cadeau.

€ 10,10

Grote kerstbal om voor uw raam te hangen. Afmeting 20 cm, onbehandeld mdf. Zelf verven voor de persoonlijke effecten.

€ 9,22

Kerstboom, 30 cm hoog. Materiaal mdf onbehandeld. Leuk om met de kinderen met acryl verf te schilderen. Niet voor gebruik buiten.

€ 22,87

Een bijzonder object, een kerstframe om in uw vensterbank te zetten. Afmetingen 30 cm hoog en 45 cm breed. Wordt ongeverfd geleverd zodat u met de kinderen een prachtig gekleurd kerstfeest viert.

€ 29,22

8 onderzetters speciaal voor de kersttafel. Afmeting 7,5 x 7,5 cm

€ 7,62

Mooie munten spaarpot met display naar het geld. afmeting 16 x 16 cm. Educatief product. Hier moet je jong mee beginnen. Deze spaarpot wordt compleet geleverd, materiaal mdf en perspex, ongeverfd. In de opmerkingen kunt u de naam opgeven zodat wij de op de bovenkant kunnen graveren.

€ 12,64

Tegels 417,55 Arbeid 400,00 ------------------ ex btw 817,55 btw

no price!'> no price!

Get organised!!!!!! Afmeting +/- 40x50 cm mdf Wij maken uw interieur op de maat die u aan ons doorgeeft zonder extra kosten. Uiteraard gebaseerd op de door u te gebruiken flesjes of tubes. Dit is de manier om op de meest effectieve manier om opgeruimd te worden. De rekjes komen ongeverfd en ongelijmd

€ 15,25
online betalen ideal bancontact