Unieke schaalmodellen & bouwpakketten!

Over ASP Schiedam BV

APS Schiedam BV ontwikkelt, produceert en levert:

ASP is een onderneming met oog voor duurzaamheid, milieu en mens.

Download onze folder. werkplaats ASP Schiedam

Onze werkplaats in Schiedam

Onze productie en werkplaats is gevestigd in Schiedam, hier vinden de meeste activiteiten van onze onderneming plaats. Ook de distributie en levering wordt vanuit Schiedam geregeld. Naast onze vestiging in Schiedam hebben wij ook een atelier/ontwerpstudio in Ter Aar waar alle productontwikkeling en voorbereiding op de productie plaatsvindt. Daarnaast werken wij samen met Lasersnijdenservice in Nieuwkoop. ODH is een onderneming met jarenlange ervaring in de modelbouw wereld. Door onze unieke samenwerking kunt u veel van onze producten in hun winkel/expositieruimte bekijken.

ELEMENTS

ELEMENTS is CE goedgekeurd educatief kinderspeelgoed product dat voor 100% is ontworpen en geproduceerd door ASP. ELEMENTS zijn houten bouwblokjes die de verbeelding prikkelen! De unieke bouwdozen bevatten o.a. bouwvoorbeelden en instructies om uitgewerkte constructies te bouwen, maar ELEMENTS is zeer modulair! Er zijn eigenlijk geen beperkingen voor het bouwen van eigen projecten. ELEMENTS is educatief speelgoed, omdat het bijdraagt aan de ontwikkeling van vaardigheden zoals creativiteit en ruimtelijk inzicht.

U kunt ELEMENTS online via onze webshop bestellen.

Oog voor Milieu, Mens & Duurzaamheid


Unieke producten, in eigen huis ontwikkeld Snelle levering Aandacht voor het milieu en mens Educatief kinderspeelgoed met CE certificaat Eigen productie unit in Nederland

Bekijk impressies van de opening van onze vestiging in Schiedam!

online betalen ideal paypal bancontact sofort